07/09/2023 07/09/2023 Για ζητήματα που άπτονται της παρουσίας των Χριστιανών στους Αγίους Τόπους καθώς και το έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με την διαφύλαξη των Πανάγιων Προσκυνημάτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος με τον Αντιπρόεδρο της Ιρλανδικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών και Υπουργού Άμυνας, Μισέλ Μαρτίν. Ο Ιρλανδός αξιωματούχος...
07 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:14
Τελευταία ενημέρωση: 07/09/2023 - 7:49

Ο Αντιπρόεδρος της Ιρλανδικής Κυβέρνησης στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Ο Αντιπρόεδρος της Ιρλανδικής Κυβέρνησης στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Για ζητήματα που άπτονται της παρουσίας των Χριστιανών στους Αγίους Τόπους καθώς και το έργο που επιτελεί το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων με την διαφύλαξη των Πανάγιων Προσκυνημάτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε χθες ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος με τον Αντιπρόεδρο της Ιρλανδικής Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών και Υπουργού Άμυνας, Μισέλ Μαρτίν.

Ο Ιρλανδός αξιωματούχος στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Ισραήλ επισκέφθηκε την έδρα της Σιωνίτιδος Εκκλησίας όπου έγινε δεκτός από τον Προκαθήμενο Αυτής. Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο ο οποίος μετά το αρχικό καλωσόρισμα είχα εκτενή συζήτηση μαζί ευχαριστώντας τον για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον που δείχνει για τους Αγίους Τόπους.

Την ίδια ημέρα τον Μακαριώτατο επισκέφθηκαν η Πρέσβης της Φινλανδίας στην Παλαιστίνη κ. Πάιβι Πετολκόσκι, καθώς και όμιλοι προσκυνητών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων