08/09/2023 08/09/2023 Ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητής της 29ης ΜΠ ΤΑΞΠΖ, Ταξίαρχος Ανέστης Ελευθεριάδης επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων συνανθρώπων. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Ανώτατο Διοικητή τόσο για την φιλάνθρωπη διάθεσή του, όσο και για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς την...
08 Σεπτεμβρίου, 2023 - 16:45
Τελευταία ενημέρωση: 08/09/2023 - 19:39

Προσφορά αγάπης του Στρατού προς τη Μητρόπολη Μαρωνείας για τους οικονομικά αδύναμους

Διαδώστε:
Προσφορά αγάπης του Στρατού προς τη Μητρόπολη Μαρωνείας για τους οικονομικά αδύναμους

Ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητής της 29ης ΜΠ ΤΑΞΠΖ, Ταξίαρχος Ανέστης Ελευθεριάδης επισκέφθηκε σήμερα τον Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων και παρέδωσε είδη πρώτης ανάγκης, προς ενίσχυση των οικονομικά αδυνάτων συνανθρώπων.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον Ανώτατο Διοικητή τόσο για την φιλάνθρωπη διάθεσή του, όσο και για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς την Ιερά Μητρόπολη και του ευχήθηκε πλούσια την χάρη του Θεού, προς απρόσκοπτη συνέχιση του πολυευθύνου έργου που επιτελεί.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων