09/09/2023 09/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Αμφιλόχιο και τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, π. Θεόκλητο, μετέβησαν χθες στους χώρους φιλοξενίας των διασωθέντων πολιτών απο τις πλημμύρες. Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν διαδοχικά το Γήπεδο του Αστέρα Καρδίτσας όπου γίνεται η μεταφορά των διασωθέντων μέσω ελικοπτέρων, το 1ο Δημοτικό...
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:40

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος επισκέφθηκε χώρους φιλοξενίας των διασωθέντων από τις πλημμύρες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος επισκέφθηκε χώρους φιλοξενίας των διασωθέντων από τις πλημμύρες

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος συνοδευόμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Μητροπόλεως π. Αμφιλόχιο και τον Υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου, π. Θεόκλητο, μετέβησαν χθες στους χώρους φιλοξενίας των διασωθέντων πολιτών απο τις πλημμύρες.

Συγκεκριμένα, επισκέφθηκαν διαδοχικά το Γήπεδο του Αστέρα Καρδίτσας όπου γίνεται η μεταφορά των διασωθέντων μέσω ελικοπτέρων, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας όπου φιλοξενούνται οι δοκιμαζόμενοι αδελφοί, και το Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως όπου και εκεί από χθες το απόγευμα φιλοξενούνται διασωθέντες αδελφοί.

 

 

Διαβάστε ακόμη: Η Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος απευθύνει έκκληση για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων