09/09/2023 10/09/2023 Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει διάφορες περιοχές της επικράτειας εξαιτίας της κακοκαιρίας “Daniel”, στέκεται έμπρακτα η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στις κατά τόπους ενορίες τα οποία θα σταλούν άμεσα στις Ιερές Μητροπόλεις που περιθάλπουν τους πληγέντες. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Kαστορίας: «Γνωρίζοντας τη...
09 Σεπτεμβρίου, 2023 - 19:48
Τελευταία ενημέρωση: 10/09/2023 - 3:25

Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Διαδώστε:
Η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς

Στο πλευρό των πληγέντων από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει διάφορες περιοχές της επικράτειας εξαιτίας της κακοκαιρίας “Daniel”, στέκεται έμπρακτα η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας με την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης στις κατά τόπους ενορίες τα οποία θα σταλούν άμεσα στις Ιερές Μητροπόλεις που περιθάλπουν τους πληγέντες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Kαστορίας:

«Γνωρίζοντας τη δοκιμασία που διατρέχει η πατρίδα μας, από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει διάφορες περιοχές, η Ιερά Μητρόπολη Καστορίας συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθήσει τους δοκιμαζόμενους αδελφούς μας.

Υπάρχει ανάγκη από τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης:

τρόφιμα μακράς διάρκειας,

κονσέρβες,

εμφιαλωμένα νερά,

καθαριστικά (απορρυπαντικά, σκούπες, φαράσια, σφουγγαρίστρες)

τα οποία θα μπορείτε να φέρνετε όσο το δυνατό συντομότερα, καθημερινά στις κατά τόπους ενορίες από την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου έως και την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Καλλίνικος επικοινώνησε με τους Μητροπολίτες των περιοχών αυτών, ώστε τα αναγκαία είδη να σταλούν άμεσα στις Ιερές Μητροπόλεις που περιθάλπουν τους πληγέντες αδελφούς μας.»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων