15/09/2023 15/09/2023 Συνεχίστηκε χθες, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, για τρίτη ημέρα, η επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Εσθονία.  Tο μεσημέρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στις Πρεσβείες της Ελλάδος και της Τουρκίας στο Ταλλίν, όπου τον υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα αμφότεροι οι Πρέσβεις κύριος Γεώργιος Παπαδόπουλος και κυρία Başak Türkoğlu, περιστοιχούμενοι από συνεργάτες τους. Το βράδυ της...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:21
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 14:59

O Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε τις Πρεσβείες της Ελλάδος και της Τουρκίας στο Ταλλίν

Διαδώστε:
O Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε τις Πρεσβείες της Ελλάδος και της Τουρκίας στο Ταλλίν

Συνεχίστηκε χθες, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, για τρίτη ημέρα, η επίσημη επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίου στην Εσθονία. 

Tο μεσημέρι, ο Οικουμενικός Πατριάρχης πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις στις Πρεσβείες της Ελλάδος και της Τουρκίας στο Ταλλίν, όπου τον υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα αμφότεροι οι Πρέσβεις κύριος Γεώργιος Παπαδόπουλος και κυρία Başak Türkoğlu, περιστοιχούμενοι από συνεργάτες τους.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Ορθόδοξη Εκκλησία της Εσθονίας παρέθεσαν επίσημο δείπνο, στο οποίο τίμησε με την παρουσία του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Εσθονίας κ. Alar Karis με την Πρώτη Κυρία Sirje Karis, διπλωμάτες ξένων κρατών και πλήθος άλλων επίσημων.

Φωτογραφίες: Νίκος Παπαχρήστου

Διαβάστε επίσης: 

Επετειακή έκδοση γραμματοσήμων για τα 100 χρόνια Αυτονομίας της Εκκλησίας της Εσθονίας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων