15/09/2023 15/09/2023 Δοξολογία με την ευκαιρία της αφίξεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Επισκοπή Τάρτου, της Αυτόνομης Εκκλησίας της Εσθονίας, τελέστηκε σήμερα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ο Επίσκοπος Τάρτου κ. Ηλίας καλωσόρισε με θερμούς λόγους τον Παναγιώτατο, ο οποίος, στην αντιφώνησή του, τον συνεχάρη για το έργο του και εξέφρασε την...
15 Σεπτεμβρίου, 2023 - 20:48
Τελευταία ενημέρωση: 15/09/2023 - 20:57

Δοξολογία στην Ιερά Επισκοπή Τάρτου επί τη αφίξει του Οικουμενικού Πατριάρχη

Διαδώστε:
Δοξολογία στην Ιερά Επισκοπή Τάρτου επί τη αφίξει του Οικουμενικού Πατριάρχη

Δοξολογία με την ευκαιρία της αφίξεως του Παναγιωτάτου Οικουμενικού Πατριάρχου κ.κ. Βαρθολομαίου στην Ιερά Επισκοπή Τάρτου, της Αυτόνομης Εκκλησίας της Εσθονίας, τελέστηκε σήμερα, στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Ο Επίσκοπος Τάρτου κ. Ηλίας καλωσόρισε με θερμούς λόγους τον Παναγιώτατο, ο οποίος, στην αντιφώνησή του, τον συνεχάρη για το έργο του και εξέφρασε την αδιάλειπτη στήριξη της Μητέρας Εκκλησίας προς την Εκκλησία της Εσθονίας.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος προσκύνησε τα ιερά σκηνώματα των Αγίων ιερομαρτύρων Νικαλάου και Μιχαήλ, Πρεσβυτέρων οι οποίοι μαρτύρησαν, το 1919, μαζί με τον Άγιο Ιερομάρτυρα Επίσκοπο Πλάτωνα.

   

Φωτό: Νίκος Παπαχρήστου

Διαβάστε ακόμη:

O Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε τις Πρεσβείες της Ελλάδος και της Τουρκίας στο Ταλλίν

Επετειακή έκδοση γραμματοσήμων για τα 100 χρόνια Αυτονομίας της Εκκλησίας της Εσθονίας

Η τρίτη ημέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη στην Εσθονία (ΦΩΤΟ)

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης στην Εσθονία – Η αναφορά στην προστασία του περιβάλλοντος και στον πόλεμο στην Ουκρανία

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων