19/09/2023 19/09/2023 Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 & στις 21.00  την εκπομπή Πατριδογνωσία με θέμα: Εποχές μεγάλων ανατροπών. Ο δυτικός πολιτισμός έχει εισέλθει σε φάση παρακμής σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής. Οι λαοί αργοπεθαίνουν αποκομένοι από τις ρίζες τους, την ιστορία και τις βάσεις του πολιτισμού τους, που για αιώνες αποτέλεσαν...
19 Σεπτεμβρίου, 2023 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 19/09/2023 - 13:20

Σήμερα η εκπομπή “Πατριδογνωσία” με θέμα “Εποχές μεγάλων ανατροπών”

Διαδώστε:
Σήμερα η εκπομπή “Πατριδογνωσία” με θέμα “Εποχές μεγάλων ανατροπών”

Δείτε σήμερα στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στις 13.00 & στις 21.00  την εκπομπή Πατριδογνωσία με θέμα: Εποχές μεγάλων ανατροπών.

Ο δυτικός πολιτισμός έχει εισέλθει σε φάση παρακμής σε όλες σχεδόν τις εκφάνσεις της κοινωνικής, οικονομικής, πολιτικής και πολιτιστικής ζωής. Οι λαοί αργοπεθαίνουν αποκομένοι από τις ρίζες τους, την ιστορία και τις βάσεις του πολιτισμού τους, που για αιώνες αποτέλεσαν τα θεμέλια της ταυτότητάς τους.  Καλεσμένος του στρατηγού Ανδρέα Μπλάνου γι αυτή τη συζήτηση, ο Γιάννης Μήτσιος, Πολιτικός Επιστήμονας, Διεθνολόγος & συγγραφέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων