20/09/2023 20/09/2023 Τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Ευστάθιο, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 20 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουν με κάθε λαμπρότητα οι κάτοικοι του Αγίου Αδριανού στο ομώνυμο ξωκλήσι έξω από το Ναύπλιο. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού επιτρόπου της Μητροπόλεως Αργολίδας π ....
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 8:11
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 8:28

Τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Ευστάθιο τιμά η κοινότητα του Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο

Διαδώστε:
Τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Ευστάθιο τιμά η κοινότητα του Αγίου Αδριανού στο Ναύπλιο

Τον Μεγαλομάρτυρα Άγιο Ευστάθιο, η μνήμη του οποίου τιμάται στις 20 Σεπτεμβρίου, γιορτάζουν με κάθε λαμπρότητα οι κάτοικοι του Αγίου Αδριανού στο ομώνυμο ξωκλήσι έξω από το Ναύπλιο. Την παραμονή της εορτής, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετά αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος προεξάρχοντος του Γενικού Αρχιερατικού επιτρόπου της Μητροπόλεως Αργολίδας π . Πέτρου Αθανασόπουλου .

Τον Εσπερινό παρακολούθησε πολύς κόσμος από την περιοχή που τιμά τη μνήμη του Αγίου Ευσταθίου.

Στο τέλος του Εσπερινού ο εφημέριος π. Παναγιώτης Δήμας εκφράζοντας και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ναού ευχαρίστησε όλους όσους προσήλθαν και τίμησαν τον Άγιο Ευστάθιο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων