20/09/2023 20/09/2023 Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, πολυμελής όμιλος προσκυνητών από την ενορία του Αγίου Δημητρίου Λιτιχώρου Πιερίας, υπό την ηγεσία του Εφημερίου τους, π. Αθανασίου. Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, μετά της περί αυτόν αδελφότητος, ο οποίος τους καλωσόρισε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής,...
20 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 20/09/2023 - 17:30

Η ενορία Αγίου Δημητρίου Λιτιχώρου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Διαδώστε:
Η ενορία Αγίου Δημητρίου Λιτιχώρου στην Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Την Ιερά Θεολογική Σχολή της Χάλκης επισκέφθηκε χθες, Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, πολυμελής όμιλος προσκυνητών από την ενορία του Αγίου Δημητρίου Λιτιχώρου Πιερίας, υπό την ηγεσία του Εφημερίου τους, π. Αθανασίου.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αραβισσού κ. Κασσιανός, μετά της περί αυτόν αδελφότητος, ο οποίος τους καλωσόρισε στο Μέγα Συνοδικό της Σχολής, αναφερόμενος στην ιστορία του πνευματικού καθιδρύματος του Οικουμενικού Πατριαρχείου.
Ακολούθως, οι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στο ναΰδριο, τις αίθουσες διδασκαλίας, την Βιβλιοθήκη και τους λοιπούς χώρους της Σχολής.
 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων