21/09/2023 21/09/2023 Κάθε πράξη της Εκκλησίας εντάσσεται στην προσδοκία της Βασιλείας των Ουρανών. Πώς γίνεται το ζευγάρι οικείο με την Βασιλεία του Θεού; Τι διαφορά έχει η Βασιλεία του Θεού από τις κοσμικές βασιλείες; Πώς βασιλεύει ο Θεός πάνω στην ύπαρξη του ζευγαριού; Ποια η διαφορά ενός γάμου με κοσμική από έναν γάμο με πνευματική επιτυχία; Οι...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 10:00

Καρδιακός λόγος: ”Σύμφωνο συμβίωσης, ή σύμφωνο πορείας προς την Βασιλεία του Θεού” σήμερα στην pemptousia.tv

Διαδώστε:
Καρδιακός λόγος: ”Σύμφωνο συμβίωσης, ή σύμφωνο πορείας προς την Βασιλεία του Θεού” σήμερα στην pemptousia.tv

Κάθε πράξη της Εκκλησίας εντάσσεται στην προσδοκία της Βασιλείας των Ουρανών. Πώς γίνεται το ζευγάρι οικείο με την Βασιλεία του Θεού; Τι διαφορά έχει η Βασιλεία του Θεού από τις κοσμικές βασιλείες; Πώς βασιλεύει ο Θεός πάνω στην ύπαρξη του ζευγαριού; Ποια η διαφορά ενός γάμου με κοσμική από έναν γάμο με πνευματική επιτυχία;

Οι απαντήσεις σε ερωτήματα νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου στην συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο.

Σήμερα στις 15.00 & στις 23.00 στο πρόγραμμα της pemptousia.tv στην εκπομπή «Καρδιακός Λόγος» με θέμα: Σύμφωνο συμβίωσης, ή σύμφωνο πορείας προς την Βασιλεία του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων