25/09/2023 25/09/2023 Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποιήθηκε με πολλή πίστη και ευλάβεια το διάστημα 18 έως 23 Σεπτεμβρίου 2023. Τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο Τάφο της Παναγίας στη Γεθσημανή, προσκύνησαν τον Πανάγιο Τάφο, τον Γολγοθά, την Αποκαθήλωση, συναντήθηκαν με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’ και επισκέφθηκαν Βηθλεέμ, Ιεριχώ,...
25 Σεπτεμβρίου, 2023 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2023 - 16:04

Προσκυνηματική αποδημία στους Αγίους Τόπους της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης

Διαδώστε:
Προσκυνηματική αποδημία στους Αγίους Τόπους της Ιεράς Μητρόπολης Μάνης

Προσκύνημα στους Αγίους Τόπους με επικεφαλής τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο Γ’ πραγματοποιήθηκε με πολλή πίστη και ευλάβεια το διάστημα 18 έως 23 Σεπτεμβρίου 2023.

Τελέστηκε Θεία Λειτουργία στο Τάφο της Παναγίας στη Γεθσημανή, προσκύνησαν τον Πανάγιο Τάφο, τον Γολγοθά, την Αποκαθήλωση, συναντήθηκαν με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλο Γ’ και επισκέφθηκαν Βηθλεέμ, Ιεριχώ, Μονή Αγ. Σάββα, Ιορδάνη ποταμό, Γαλιλαία, Ναζαρέτ, Κανά, Καπερναούμ, Λύδδα και πολλά άλλα ιερά προσκυνήματα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων