27/09/2023 27/09/2023 Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, παραδόθηκε η δεύτερη αποστολή βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας προς τους πλημμυροπαθείς αδερφούς μας, στην Θεσσαλία. Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα, οι Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, συγκέντρωσαν και απέστηλαν σαράντα (40) παλέτες, με είδη πρώτης ανάγκης. Αυτή την φορά τα εφόδια συγκέντρωσαν σχολεία. Συγκεκριμένα από την Καστοριά, το Μουσικό Σχολείο, το...
27 Σεπτεμβρίου, 2023 - 10:54
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2023 - 10:56

Μητρόπολη Καστορίας: Δεύτερη αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Μητρόπολη Καστορίας: Δεύτερη αποστολή βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023, παραδόθηκε η δεύτερη αποστολή βοήθειας της Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας προς τους πλημμυροπαθείς αδερφούς μας, στην Θεσσαλία.

Ήδη την προηγούμενη εβδομάδα, οι Ενορίες της Ιεράς Μητροπόλεως, συγκέντρωσαν και απέστηλαν σαράντα (40) παλέτες, με είδη πρώτης ανάγκης.

Αυτή την φορά τα εφόδια συγκέντρωσαν σχολεία. Συγκεκριμένα από την Καστοριά, το Μουσικό Σχολείο, το 2ο Γενικό Λύκειο, το Εσπερινό Γυμνάσιο, το 1ο Γυμνάσιο, το 4ο Γυμνάσιο, το 3ο Γενικό Λύκειο, το Εσπερινό Λύκειο, το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο και Λύκειο και το Πανεπιστήμιο Δυτικές Μακεδονίας στην Καστοριά, το Γυμνάσιο του Βογατσικού, το 2ο Γυμνάσιο του Άργους Ορεστικού, το Γυμνάσιο της Μεσοποταμίας, το Γυμνάσιο της Οινόης, το 1ο Δημοτικό από το Μανιάκοι, η Διεύθηνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καστοριάς.

Αλλά και Σύλλογοι, όπως ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρουλάκι, ο Σύλλογος Ποριάς και ο Σύλλογος Φωτεινής.

Τα εφόδια συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς, φορτώθηκαν σε δώδεκα (12) παλέτες και εστάλησαν με φροντίδα Ιεράς Μητροπόλεως Καστορίας στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων