29/09/2023 30/09/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος προεξήρχε της Ιεράς Αγρυπνίας που τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023, επί τη ιερά μνήμη του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης. Κατ’ αυτή την ημέρα ήγαγε τα ονομαστήριά του ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και...
29 Σεπτεμβρίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2023 - 1:57

Αρχιερατική Αγρυπνία για την εορτή του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού στην Καρδίτσα

Διαδώστε:
Αρχιερατική Αγρυπνία για την εορτή του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού στην Καρδίτσα

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος προεξήρχε της Ιεράς Αγρυπνίας που τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης 28 Σεπτεμβρίου 2023, επί τη ιερά μνήμη του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού, στον Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο Αγίων Δώδεκα Αποστόλων «Κόκκινη Εκκλησιά» Καρδίτσης.

Κατ’ αυτή την ημέρα ήγαγε τα ονομαστήριά του ο Ιεροκήρυξ της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Κυριακός Τσολάκης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων