04/10/2023 04/10/2023 Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2023, αντιπροσωπεία της αποστολής του Παναθηναϊκού, η οποία βρίσκεται στη Χάιφα από το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, για τον αυριανό αγώνα με τη τοπική ομάδα της Μακάμπι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Η αντιπροσωπεία των «πρασίνων» συναντήθηκε με...
04 Οκτωβρίου, 2023 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2023 - 22:01

Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Διαδώστε:
Αντιπροσωπεία του Παναθηναϊκού στον Πατριάρχη Ιεροσολύμων

Επίσκεψη στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου 2023, αντιπροσωπεία της αποστολής του Παναθηναϊκού, η οποία βρίσκεται στη Χάιφα από το απόγευμα της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, για τον αυριανό αγώνα με τη τοπική ομάδα της Μακάμπι στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η αντιπροσωπεία των «πρασίνων» συναντήθηκε με τον Μακαριώτατο Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλο και μάλιστα του παρέδωσαν ως δώρο, μια φανέλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

«Επαινούμε την αποστολή που έχετε κι εσείς. Σήμερα σ’ αυτό τον κόσμο που ανατρέπονται όλες οι ηθικές αξίες. Κι εμείς όσο μπορούμε παρακολουθούμε ποδόσφαιρο. Άλλωστε αυτό ήταν το πιο προσιτό άθλημα με το οποίο μπορούσαμε να ασχοληθούμε. Εδώ στην Μέση Ανατολή το πράσινο χρώμα έχει ιδιαίτερη σημασία» ανέφερε από την πλευρά του ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος Γ’ στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων