11/10/2023 12/10/2023 Συγχαρητήρια προς τον Αρχιμανδρίτη Σεραπίωνα Μιχαλάκη για την εκλογή του σε νέο Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκφράζει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης. Αναλυτικά η δήλωση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σουλίου Θανάση Ντάνη: «Με αισθήματα βαθύτατου σεβασμού συγχαίρω από καρδιάς τον νέο Μητροπολίτη Παραμυθίας,...
11 Οκτωβρίου, 2023 - 20:25
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2023 - 4:43

Ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Σουλίου συγχαίρει τον νέο Μητροπολίτη Παραμυθίας Σεραπίωνα

Διαδώστε:
Ο νεοκλεγείς Δήμαρχος Σουλίου συγχαίρει τον νέο Μητροπολίτη Παραμυθίας Σεραπίωνα

Συγχαρητήρια προς τον Αρχιμανδρίτη Σεραπίωνα Μιχαλάκη για την εκλογή του σε νέο Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, εκφράζει ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σουλίου Θανάσης Ντάνης.

Αναλυτικά η δήλωση του νεοεκλεγέντος Δημάρχου Σουλίου Θανάση Ντάνη:

«Με αισθήματα βαθύτατου σεβασμού συγχαίρω από καρδιάς τον νέο Μητροπολίτη Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας για την εκλογή του. Διαδέχεται έναν άξιο Μητροπολίτη, τον κ.κ. Τίτο που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους πιστούς.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή ποιμαντορία, και ευελπιστώ σε μία καλή συνεργασία προς όφελος της κοινωνίας. Είμαι βέβαιος ότι θα υπηρετήσει επάξια την Μητρόπολη μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 21 Οκτωβρίου η χειροτονία του νέου Μητροπολίτη Παραμυθίας Σεραπίωνος

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων