16/10/2023 16/10/2023 Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ και του κ. Chris Morphis, νέου Πολιτικού Υπεύθυνου της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αντίς Αμπάμπα, που καλύπτει θρησκευτικά θέματα. Έγινε αναφορά στην ιστορική παρουσία της Ελληνορθόδοξης Μητρόπολης Αξώμης στην Αιθιοπία (1908 έως σήμερα), και συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν την παρουσία, την δράση και το μέλλον του...
16 Οκτωβρίου, 2023 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 16/10/2023 - 11:48

Αιθιοπία: Συνάντηση Μητροπολίτη Αξώμης με το νέο Πολιτικό Υπεύθυνο της Πρεσβείας των ΗΠΑ για θρησκευτικά θέματα

Διαδώστε:
Αιθιοπία: Συνάντηση Μητροπολίτη Αξώμης με το νέο Πολιτικό Υπεύθυνο της Πρεσβείας των ΗΠΑ για θρησκευτικά θέματα

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Μητροπολίτου Αξώμης κ. Δανιήλ και του κ. Chris Morphis, νέου Πολιτικού Υπεύθυνου της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αντίς Αμπάμπα, που καλύπτει θρησκευτικά θέματα.

Έγινε αναφορά στην ιστορική παρουσία της Ελληνορθόδοξης Μητρόπολης Αξώμης στην Αιθιοπία (1908 έως σήμερα), και συζητήθηκαν εκτενώς θέματα που αφορούν την παρουσία, την δράση και το μέλλον του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και πάσης Αφρικής στην Ανατολική Αφρική.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων