19/10/2023 19/10/2023 Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος η σύγκληση του Δ’ Μοναστικού Συνεδρίου με θέμα: «Ο Ορθόδοξος Μοναχισμός και οι κίνδυνοι της εκκοσμίκευσης», υπό τη διοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Την Ιερά Σύνοδο θα εκπροσωπήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων. Μετά...
19 Οκτωβρίου, 2023 - 13:48
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2023 - 13:57

Ξεκινά αύριο στη Μονή Φανερωμένης Λευκάδας το 4ο Πανελλήνιο Μοναστικό Συνέδριο

Διαδώστε:
Ξεκινά αύριο στη Μονή Φανερωμένης Λευκάδας το 4ο Πανελλήνιο Μοναστικό Συνέδριο

Ξεκινά αύριο, Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, στην Ιερά Μονή Φανερωμένης Λευκάδος η σύγκληση του Δ’ Μοναστικού Συνεδρίου με θέμα: «Ο Ορθόδοξος Μοναχισμός και οι κίνδυνοι της εκκοσμίκευσης», υπό τη διοργάνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 22 Οκτωβρίου. Την Ιερά Σύνοδο θα εκπροσωπήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτων.

Μετά την κήρυξη της έναρξης των εργασιών του Συνεδρίου από τον Σεβ. Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θέοφιλο θα ακολουθήσει εισαγωγική ομιλία του Αρχιμανδρίτου Εφραίμ,
Καθηγουμένου Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους με θέμα: «Ο Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής ως σύγχρονος γενάρχης του Μοναχισμού»

Αναλυτικά το Πρόγραμμα του 4ου Συνεδρίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων