24/10/2023 24/10/2023 Με σύνθημα «Μόνο μια φορά δεν αρκεί» και με την συμμετοχή πολλών εθελοντών, διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2023, η 3η ημέρα Αγάπης και Προφοράς στον Άγιο Νικόλαο της Καλαμάτας, μια εκκλησία-σύμβολο ενσυναίσθησης κι αλληλεγγύης, της οποίας η αγκαλιά είναι μεγάλη και πάντα ανοιχτή. Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου...
Ενορίες : Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Καλαμάτας
24 Οκτωβρίου, 2023 - 18:09
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2023 - 18:13

Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλαμάτας

Διαδώστε:
Μεγάλη συμμετοχή στην αιμοδοσία του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Καλαμάτας

Με σύνθημα «Μόνο μια φορά δεν αρκεί» και με την συμμετοχή πολλών εθελοντών, διοργανώθηκε το πρωί της Κυριακής 22 Οκτωβρίου 2023, η 3η ημέρα Αγάπης και Προφοράς στον Άγιο Νικόλαο της Καλαμάτας, μια εκκλησία-σύμβολο ενσυναίσθησης κι αλληλεγγύης, της οποίας η αγκαλιά είναι μεγάλη και πάντα ανοιχτή.

Όπως ανέφερε ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου στην Καλαμάτα και Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας π. Φίλιππος Χαμαργιάς, η εθελοντική αιμοδοσία συγκέντρωσε συνολικά 36 μονάδες αίματος, ενώ επίσης συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία και θα προσφερθούν σε οικογένειες της ενορίας, από το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων