26/10/2023 26/10/2023 Καρδιακός Λόγος: «Τι σημαίνει να ακούμε τον εαυτό μας, να μπαίνουμε μέσα μας;» στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας. «Και καρπόν κοιλίας προς το συμφέρον»… Για πιο συμφέρον ευχόμαστε σε αυτό το σημείο; Αν έρθει το παιδάκι με κάποια ασθένεια, πώς θα αντιμετωπίσουν οι γονείς αυτή την κατάσταση; Είναι θέμα πίστεως η σωστή...
26 Οκτωβρίου, 2023 - 14:50
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2023 - 14:54

Καρδιακός Λόγος: «Τι σημαίνει να ακούμε τον εαυτό μας, να μπαίνουμε μέσα μας;»

Διαδώστε:
Καρδιακός Λόγος: «Τι σημαίνει να ακούμε τον εαυτό μας, να μπαίνουμε μέσα μας;»

Καρδιακός Λόγος: «Τι σημαίνει να ακούμε τον εαυτό μας, να μπαίνουμε μέσα μας;» στο On Demand περιεχόμενο της τηλεόρασης της Πεμπτουσίας.

«Και καρπόν κοιλίας προς το συμφέρον»… Για πιο συμφέρον ευχόμαστε σε αυτό το σημείο; Αν έρθει το παιδάκι με κάποια ασθένεια, πώς θα αντιμετωπίσουν οι γονείς αυτή την κατάσταση; Είναι θέμα πίστεως η σωστή αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης; Οι απαντήσεις σε ερωτήματα νέων κατά την περίοδο του αρραβώνα και του γάμου στην συζήτηση του Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Λεμεσού κ. Αθανασίου με τον Νικόλαο Γκουράρο, στον “Καρδιακό Λόγο”.

Πατήστε στην εικόνα για να δείτε την εκπομπή: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων