31/10/2023 31/10/2023 Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού Κυμίνων Θεσσαλονίκης εν όψει της Πανηγύρεως του Αγίου, θα γίνει υποδοχή της Ιεράς και Θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της Σηλυβριανής, η οποία φυλάσσεται στην Ι.Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Σύμφωνα με την παράδοση σε αυτήν την εικόνα προσευχόταν στην παιδική του ηλικία ο Άγιος Νεκτάριος....
31 Οκτωβρίου, 2023 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/10/2023 - 13:35

Υποδοχή της εικόνος της Παναγίας της Σηλυβριανής στα Κύμινα Θεσσαλονίκης

Διαδώστε:
Υποδοχή της εικόνος της Παναγίας της Σηλυβριανής στα Κύμινα Θεσσαλονίκης

Στον Ιερό Προσκυνηματικό Ναό του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού Κυμίνων Θεσσαλονίκης εν όψει της Πανηγύρεως του Αγίου, θα γίνει υποδοχή της Ιεράς και Θαυματουργού εικόνος της Παναγίας της Σηλυβριανής, η οποία φυλάσσεται στην Ι.Μ. Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου. Σύμφωνα με την παράδοση σε αυτήν την εικόνα προσευχόταν στην παιδική του ηλικία ο Άγιος Νεκτάριος.

Αξίζει να τονισθεί ότι ο Ι.Ν. του Αγίου Νεκταρίου στα Κύμινα Θεσσαλονίκης είναι ο πρώτος που κτίσθηκε προς τιμήν και μνήμην του Αγίου σε ολόκληρη την Μακεδονία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων