03/11/2023 03/11/2023 “Ο σκοπός της Ορθόδοξης ιεραποστολής είναι η διάδοση του μηνύματος του Ευαγγελίου του Χριστού σε όλον τον κόσμο, σε όλη την οικουμένη, σε όλη την πλάση. Παραμένει σταθερός ο σκοπός αυτός, πάντοτε επίκαιρος, αδιάπτωτος και σύγχρονος, καθώς αποτελεί το κέντρο και την καρδιά της”. Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, π. Αντώνιος Μπαφαλούκος, Δρ. Ιεραποστολικής, στο κύριο...
03 Νοεμβρίου, 2023 - 10:53
Τελευταία ενημέρωση: 03/11/2023 - 10:58

Κυκλοφόρησε το τεύχος 84 του Περιοδικού “Οδοιπορικό” του Πατριαρχικού Ιδρύματος Ορθοδόξου Ιεραποστολής Άπω Ανατολής

Διαδώστε:
Κυκλοφόρησε το τεύχος 84 του Περιοδικού “Οδοιπορικό” του Πατριαρχικού Ιδρύματος Ορθοδόξου Ιεραποστολής Άπω Ανατολής

“Ο σκοπός της Ορθόδοξης ιεραποστολής είναι η διάδοση του μηνύματος του Ευαγγελίου του Χριστού σε όλον τον κόσμο, σε όλη την οικουμένη, σε όλη την πλάση. Παραμένει σταθερός ο σκοπός αυτός, πάντοτε επίκαιρος, αδιάπτωτος και σύγχρονος, καθώς αποτελεί το κέντρο και την καρδιά της”.

Αυτό σημειώνει, μεταξύ άλλων, π. Αντώνιος Μπαφαλούκος, Δρ. Ιεραποστολικής, στο κύριο άρθρο του Περιοδικού “Οδοιπορικό” του Πατριαρχικού Ιδρύματος Ορθοδόξου Ιεραποστολής Άπω Ανατολής, στο τεύχος 84 (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2023), το οποίο κυκλοφόρησε.

Στο περιοδικό φιλοξενούνται όλες οι δράσεις κατά τους μήνες αυτούς της Ιεράς Μητροπόλεως Κορέας.

Δείτε ΕΔΩ το νέο τεύχος του περιοδικού 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων