07/11/2023 07/11/2023 Με τη μεταφορά ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Εφραίμ του νέου, στη Μονή Ράντου Βόδα, στο Βουκουρέστι, ξεκίνησαν οι εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου ο οποίος διακρίθηκε με το χάρισμα της υπομονής και ο ρουμανικός λαός τον ευλαβείται και τιμά ιδιαιτέρως.  “Αυτές οι ημέρες είναι γεμάτες χαρά για εμάς....
07 Νοεμβρίου, 2023 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 07/11/2023 - 15:31

Ηγούμενος Μονής Ράντου Βόδα: Πολλοί στη Ρουμανία βρήκαν ίαση από τις μεσιτείες στον Άγιο Νεκτάριο

Διαδώστε:
Ηγούμενος Μονής Ράντου Βόδα: Πολλοί στη Ρουμανία βρήκαν ίαση από τις μεσιτείες στον Άγιο Νεκτάριο

Με τη μεταφορά ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου και του Αγίου Εφραίμ του νέου, στη Μονή Ράντου Βόδα, στο Βουκουρέστι, ξεκίνησαν οι εόρτιες λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Αγίου Νεκταρίου ο οποίος διακρίθηκε με το χάρισμα της υπομονής και ο ρουμανικός λαός τον ευλαβείται και τιμά ιδιαιτέρως. 

“Αυτές οι ημέρες είναι γεμάτες χαρά για εμάς. Ετοιμαζόμαστε στις 9 Νοεμβρίου να τιμήσουμε τον Άγιο Νεκτάριο τον οποίο τον έχουμε και προστάτη μας”, δήλωσε σε ρουμανικό μέσο ο ηγούμενος της Μονής, Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Σοφελέα. 

“Τα τελευταία χρόνια, το έλεος του Θεού έχει δείξει σε πολλούς πιστούς, ειδικά σε όσους πέρασαν από βάσανα και περνούν δοκιμασίες, από ψυχικές και σωματικές ασθένειες, ότι με τις μεσιτείες και τις προσευχές προς τον Άγιο Νεκτάριο, βρήκαν θεραπεία”, συνέχισε.

Ο π. Νεκτάριος εξήγησε ότι ο Άγιος Νεκτάριος χαίρει της αγάπης του λαού όχι μόνο στη Ρουμανία αλλά σε όλο τον κόσμο καθώς με τις μεσιτείες του προς τον Θεό έχει καταστεί ιατρός των παθών των ανθρώπων, φέρνοντάς τους πιο κοντά στον Θεό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων