11/11/2023 12/11/2023 Παρακολουθήστε σε επανάληψη τη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσαν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, με θέματα: ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥ, τρίτο μελέτημα της σειράς Βατοπαιδινή Μουσική Βίβλος–Μουσικολογικά Μελετήματα από την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου Μέθοδος προσέγγισης της παλαιάς με βάση τη νέα γραφή (αυτόγραφο Πέτρου...
11 Νοεμβρίου, 2023 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 12/11/2023 - 6:49

Δείτε την παρουσίαση της έκδοσης «Σύντομον Αναστασιματάριον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Δείτε την παρουσίαση της έκδοσης «Σύντομον Αναστασιματάριον» (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε σε επανάληψη τη διαδικτυακή εκδήλωση που διοργάνωσαν το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 η Ιερά Μητρόπολη Λεμεσού και η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου, με θέματα:

  • ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΜΑΤΑΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΟΥ, τρίτο μελέτημα της σειράς Βατοπαιδινή Μουσική Βίβλος–Μουσικολογικά Μελετήματα από την Ιερά Μεγίστη Μονή του Βατοπαιδίου
  • Μέθοδος προσέγγισης της παλαιάς με βάση τη νέα γραφή (αυτόγραφο Πέτρου Βυζαντίου – εξήγηση Γρηγορίου Πρωτοψάλτου & Χουρμουζίου Χαρτοφύλακος)

Κεντρικός ομιλητής: Δρ. Γεώργιος Κωνσταντίνου.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Λεμεσού κ. Αθανάσιος και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.

Η εκδήλωση εντάχθηκε στο πλαίσιο των επίσημων εορτασμών του πολιούχου της πόλεως Λεμεσού, Ιωάννου του Ελεήμονος.

Η κεντρική ομιλία και οι χαιρετισμοί πραγματοποιήθηκαν στην Ελληνική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ρουμανικά.

Ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν ερωτήσεις.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων