13/11/2023 14/11/2023 Ο εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών τελέστηκε στον φερώνυμο Ιερό Καθεδρικό Ναό του Μαπούτο στη Μοζαμβίκη την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023. Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε αρτοκλασία, μνημόσυνο των ευεργετών και κτητόρων του Ναού και του «Αθήναιον», καθώς και προσευχή για την ειρήνη για να κυριαρχήσει η αγάπη του Θεού στον κόσμο. Ακολούθησε η λιτάνευση...
13 Νοεμβρίου, 2023 - 21:48
Τελευταία ενημέρωση: 14/11/2023 - 1:55

Προσευχή στο Μαπούτο της Μοζαμβίκης για την ειρήνη στον κόσμο

Διαδώστε:
Προσευχή στο Μαπούτο της Μοζαμβίκης για την ειρήνη στον κόσμο

Ο εορτασμός των Παμμεγίστων Ταξιαρχών τελέστηκε στον φερώνυμο Ιερό Καθεδρικό Ναό του Μαπούτο στη Μοζαμβίκη την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023.

Μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία τελέστηκε αρτοκλασία, μνημόσυνο των ευεργετών και κτητόρων του Ναού και του «Αθήναιον», καθώς και προσευχή για την ειρήνη για να κυριαρχήσει η αγάπη του Θεού στον κόσμο.

Ακολούθησε η λιτάνευση της Εικόνας των Παμμεγίστων Ταξιαρχών, παρουσία του Γραμματέα του Υπουργείου Νεολαίας και Αθλητισμού Dr. Acasio Beleza και πιστών.

Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ζάμπιας και Τοποτηρητής της Ιεράς Επισκοπής Μοζαμβίκης κ. Ιωάννης αναφέρθηκε στην ιστορία του Ιερού Ναού των Ταξιαρχών.

Ακολούθησε παραδοσιακό κέρασμα στην Επισκοπική κατοικία.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων