15/11/2023 15/11/2023 Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου, η οποία θα παραμείνει για προσκύνηση στο ναό έως και την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου. Άγιος Ελευθέριος: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr Την Θεία Λειτουργία τέλεσε o Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.Χρυσόστομος, πλαισιούμενος ιερείς και...
15 Νοεμβρίου, 2023 - 1:16

Ο Χαλκίδος Χρυσόστομος στην Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου

Διαδώστε:
Ο Χαλκίδος Χρυσόστομος στην Αγρυπνία ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου

Ιερά Αγρυπνία τελέστηκε το βράδυ της Τρίτης στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου οδού Αχαρνών ενώπιον της Τιμίας Κάρας του Ιερού Χρυσοστόμου, η οποία θα παραμείνει για προσκύνηση στο ναό έως και την Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου.

Άγιος Ελευθέριος: Ραφαήλ Γεωργιάδης, ope.gr

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε o Μητροπολίτης Χαλκίδος Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων κ.Χρυσόστομος, πλαισιούμενος ιερείς και διακόνους.

Η εκκλησία κατάμεστη από πιστούς καθόλη την διάρκεια της αγρυπνίας, ενώ η ροή των προσκυνητών ήταν συνεχής.

Να σημειωθεί ότι Ιερός Ναός παραμένει ανοικτός όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες κατά τις οποίες η Τιμία Κάρα θα παραμείνει για προσκύνηση.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων