16/11/2023 16/11/2023 Εξιχνιάστηκαν ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό και Παρεκκλήσιο, τρεις κλοπές οχημάτων και μία κλοπή από κατάστημα που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 11ης προς 12ης Νοεμβρίου 2023 σε περιοχές της Ξάνθης. Ειδικότερα συνελήφθησαν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας...
16 Νοεμβρίου, 2023 - 17:37
Τελευταία ενημέρωση: 16/11/2023 - 16:39

Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής από ναό και παρεκκλήσι στη Ξάνθη

Διαδώστε:
Συλλήψεις για απόπειρα κλοπής από ναό και παρεκκλήσι στη Ξάνθη

Εξιχνιάστηκαν ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία απόπειρα κλοπής από Ιερό Ναό και Παρεκκλήσιο, τρεις κλοπές οχημάτων και μία κλοπή από κατάστημα που διαπράχθηκαν βραδινές ώρες της 11ης προς 12ης Νοεμβρίου 2023 σε περιοχές της Ξάνθης.

Ειδικότερα συνελήφθησαν την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2023 στην Ξάνθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ξάνθης, τρεις ημεδαποί, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ακόμη δύο ημεδαπών συνεργών τους, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών, το παραπάνω χρονικό διάστημα, οι δράστες ενεργώντας από κοινού αφαίρεσαν από περιοχές της Ξάνθης τρία (3) οχήματα και διέρρηξαν παντοπωλείο αφαιρώντας από το εσωτερικό του μεταξύ άλλων διάφορα προϊόντα, καπνικά είδη, δύο κινητά τηλέφωνα και χρηματικό ποσό. Επιπλέον σε οικισμό της Ξάνθης διέρρηξαν Ιερό Ναό και Παρεκκλήσιο προκαλώντας φθορές, χωρίς να αφαιρέσουν οτιδήποτε από το εσωτερικό τους.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους τα αφαιρεθέντα οχήματα καθώς επίσης και μέρος των αφαιρεθέντων προϊόντων.

Επιπλέον κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων είδη ένδυσης και διαρρηκτικά εργαλεία που χρησιμοποιούσαν οι δράστες.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων