17/11/2023 17/11/2023 Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, η Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Αμφιλοχίου επισκόπου Ικονίου, προστάτου και εφόρου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. Αμφιλοχίου. Τhν Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 θα τελεστεί πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Φηρών και την Πέμπτη23 Νοεμβρίου,...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 9:56

Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτη Θήρας Αμφιλοχίου

Διαδώστε:
Πρόγραμμα ονομαστηρίων Μητροπολίτη Θήρας Αμφιλοχίου

Την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, η Εκκλησία τιμά την ιερά μνήμη του εν Αγίοις πατρός ημών Αμφιλοχίου επισκόπου Ικονίου, προστάτου και εφόρου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας, Αμοργού & Νήσων κ. Αμφιλοχίου.

Τhν Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 θα τελεστεί πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Κυρίου Φηρών και την Πέμπτη23 Νοεμβρίου, κύρια ημέρα της εορτής, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης θα προστεί πολυαρχιερατικής Θείας Λειτουργίας στον ίδιο Ιερό Ναό.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος θα δεχθεί τις ευχές Αρχών, Κλήρου και Λαού στο Πνευματικό Κέντρο κάτωθεν του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού.

“Προσκαλούνται οι τα πρώτα φέροντες και ο ευσεβής λαός να προσέλθουν και να συνευχηθούν,τιμώντες τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Αμφιλόχιο”, καταλήγει η ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων