17/11/2023 18/11/2023 Με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Πατριαρχείου Γεωργίας και υπό τον Πρωθυπουργό Ιρακλί Γκαριμπασβίλι πραγματοποιήθηκε ακόμη μια σύσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής που έχει συσταθεί με σκοπό την ανέγερση Γεωργιανού Κέντρου Πολιτισμού στην Ιορδανία και συγκεκριμένα στον Ιορδάνη ποταμό, κοντά στον τόπο της βάπτισης του Χριστού. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εγκρίθηκε το έργο της κατασκευής του...
17 Νοεμβρίου, 2023 - 21:59
Τελευταία ενημέρωση: 18/11/2023 - 0:31

Το Πατριαρχείο Γεωργίας συμμετέχει στην ανέγερση Γεωργιανού Κέντρου Πολιτισμού στον Ιορδάνη ποταμό

Διαδώστε:
Το Πατριαρχείο Γεωργίας συμμετέχει στην ανέγερση Γεωργιανού Κέντρου Πολιτισμού στον Ιορδάνη ποταμό

Με τη συμμετοχή αντιπροσωπείας του Πατριαρχείου Γεωργίας και υπό τον Πρωθυπουργό Ιρακλί Γκαριμπασβίλι πραγματοποιήθηκε ακόμη μια σύσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής που έχει συσταθεί με σκοπό την ανέγερση Γεωργιανού Κέντρου Πολιτισμού στην Ιορδανία και συγκεκριμένα στον Ιορδάνη ποταμό, κοντά στον τόπο της βάπτισης του Χριστού.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης εγκρίθηκε το έργο της κατασκευής του Πολιτιστικού Κέντρου.

Επίσης η επιτροπή ενημερώθηκε λεπτομερώς από τους υπευθύνους που είναι αρμόδιοι για τις εργασίες της κατασκευής του Κέντρου, ενώ παράλληλα έγινε γνωστό ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία επιλογής της κατασκευαστικής εταιρείας.

Ο Πρωθυπουργός της Γεωργίας Ιρακλί Γκαριμπασβίλι ηγείται προσωπικά του έργου που έχει αναλάβει η επιτροπή και στο πλαίσιο αυτό ανέθεσε συγκεκριμένα καθήκοντα στους Υπουργούς.

Στη σύσκεψη εκ μέρους του Πατριαρχείου Γεωργίας συμμετείχαν ο Μητροπολίτης Ζουγκντίντι και Τσαΐσι κ. Γεράσιμος και ο Επικεφαλής της Υπηρεσίας Δημοσίων Σχέσεων του Πατριαρχείου Γεωργίας, Πρωτοπρεβύτερος Ανδρέας Τζαγμάϊτζε

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων