23/11/2023 23/11/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2023. Το Σχολείο αφορά μαθητές που σε πιο ώριμη ηλικία, επιστρέφουν στα θρανία, για να αποκτήσουν το απολυτήριο, που θα τους χρησιμεύσει στην αγορά εργασίας. Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους...
23 Νοεμβρίου, 2023 - 15:25
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2023 - 15:45

Αγιασμό στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Αγιασμό στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής τέλεσε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε τον Αγιασμό για την έναρξη της σχολικής χρονιάς στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κομοτηνής την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2023.

Το Σχολείο αφορά μαθητές που σε πιο ώριμη ηλικία, επιστρέφουν στα θρανία, για να αποκτήσουν το απολυτήριο, που θα τους χρησιμεύσει στην αγορά εργασίας.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους μαθητές για την προσπάθεια που καταβάλλουν και τους ευχήθηκε υγεία, δύναμη και κάθε καλό στη ζωή τους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων