28/06/2019 28/06/2019 Συγκινητικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται καθημερινά στον Καθεδρικό Ναό του αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, όπου από την Τρίτη 25 Ιουνίου εκτίθεται προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου την οποία κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ. Οι πιστοί προσέρχονται καθημερινά και περιμένουν ακόμη και ώρες...
28 Ιουνίου, 2019 - 12:39
Τελευταία ενημέρωση: 28/06/2019 - 12:34

Συγκινητική η αθρόα προσέλευση του κόσμου για την Αγία Ζώνη

Διαδώστε:
Συγκινητική η αθρόα προσέλευση του κόσμου για την Αγία Ζώνη

Συγκινητικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται καθημερινά στον Καθεδρικό Ναό του αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο, όπου από την Τρίτη 25 Ιουνίου εκτίθεται προς προσκύνηση και ευλογία των πιστών η Αγία Ζώνη της Υπεραγίας Θεοτόκου την οποία κόμισε ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Οι πιστοί προσέρχονται καθημερινά και περιμένουν ακόμη και ώρες στην ουρά για να λάβουν την ευλογία του Θεομητορικού κειμηλίου.

Άνθρωποι οι οποίο αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, άτεκνα ζευγάρια και πιστοί που διένυσαν χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν μπροστά στην Αγία Ζώνη, σκύβουν ευλαβικά το γόνυ για να ζητήσουν κάτι από την μητέρα όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών, την Υπεραγία Θεοτόκο.

Στο γεγονός της αθρόας αυτής κοσμοσυρροής αναφέρθηκε στο σημερινό του κήρυγμα και ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

Ακούστε ολόκληρο το κήρυγμα του Γέροντα Εφραίμ 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων