08/12/2023 08/12/2023 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε χθες εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Τζέρι Ισμαήλ. Ο Ποιμενάρχης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον γενικό πρόξενο στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας και στη Βυζαντινή πόλη της Βεροίας, «στη μικρή Ιερουσαλήμ» με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών...
08 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 08/12/2023 - 16:20

Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βεροίας

Διαδώστε:
Ο Γενικός Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Βεροίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων δέχθηκε χθες εθιμοτυπική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Βεροίας από τον Γενικό Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ. Τζέρι Ισμαήλ.

Ο Ποιμενάρχης κ. Παντελεήμων καλωσόρισε τον γενικό πρόξενο στην Αποστολική Μητρόπολη της Βεροίας και στη Βυζαντινή πόλη της Βεροίας, «στη μικρή Ιερουσαλήμ» με τον μεγάλο αριθμό βυζαντινών και μεταβυζαντινών ναών, και ευχήθηκε ο ιδρυτής της τοπικής Εκκλησίας Απόστολος των Εθνών Παύλος να του δίδει δύναμη στο έργο του.

Ακόμη, δεν παρέλειψε να προσφέρει την έκδοση της Ιεράς Μητρόπολης με τίτλο: «Ερατεινή Ημαθία» και άλλα αναμνηστικά.

Με την σειρά του ο γενικός πρόξενος ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για τη φιλοξενία και ακολούθησε γόνιμος διάλογος για διάφορα θέματα που άπτονται της επικαιρότητας.

Ο γενικός πρόξενος των ΗΠΑ στον Μητροπολίτη Βεροίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων