09/12/2023 10/12/2023 Ζούμε σε ένα κόσμο και μία εποχή αλλοπρόσαλλη, που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω, να αλλάξει τις συνήθειες μας. Τόσο πολύ κακομάθαμε, που φτάσαμε στο σημείο όλα τα κοσμικά και εφήμερα να μας χαροποιούν και όλα εκείνα που ζητάει από εμάς ο Θεός να μας δυσκολεύουν, λέει ο Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Ψωίνoς, απαντώντας στο...
09 Δεκεμβρίου, 2023 - 15:40
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2023 - 2:24

Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Ψωίνoς: «Είναι αναγκαίο να νηστεύω;»

Διαδώστε:
Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Ψωίνoς: «Είναι αναγκαίο να νηστεύω;»

Ζούμε σε ένα κόσμο και μία εποχή αλλοπρόσαλλη, που έρχεται να φέρει τα πάνω κάτω, να αλλάξει τις συνήθειες μας. Τόσο πολύ κακομάθαμε, που φτάσαμε στο σημείο όλα τα κοσμικά και εφήμερα να μας χαροποιούν και όλα εκείνα που ζητάει από εμάς ο Θεός να μας δυσκολεύουν, λέει ο Αρχιμανδρίτης π. Δανιήλ Ψωίνoς, απαντώντας στο ερώτημα: «Είναι αναγκαίο να νηστεύω;».

Η Σαρακοστή των Χριστουγέννων αποτελεί περίοδο προετοιμασίας, αγώνα και προσπάθειας, για να μπορέσει ο άνθρωπος να βιώσει το μήνυμα της μεγάλης δεσποτικής αυτής εορτής, τονίζει ο π. Δανιήλ.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς και μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο On Demand περιεχόμενο της Pemptousia TV

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων