09/12/2023 10/12/2023 Ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου παραβρέθηκε, κατόπιν προσκλήσεως, στην παρουσίαση των προτάσεων του εκλεγμένου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, για την προώθηση του πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023. Την παρουσίαση έκανε ο γνωστός συνθέτης Γεώργιος Ανδρέου. Η παρουσίαση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, ακούστηκαν πολλές προτάσεις...
09 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:21
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2023 - 2:06

Ο Πρόεδρος των Iεροψαλτών Τρικάλων στην παρουσίαση προτάσεων πολιτισμού του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Διαδώστε:
Ο Πρόεδρος των Iεροψαλτών Τρικάλων στην παρουσίαση προτάσεων πολιτισμού του νέου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας

Ο Πρόεδρος των Ιεροψαλτών Νομού Τρικάλων Αθανάσιος Γ. Δημητρίου παραβρέθηκε, κατόπιν προσκλήσεως, στην παρουσίαση των προτάσεων του εκλεγμένου Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα, για την προώθηση του πολιτισμού που πραγματοποιήθηκε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο Λάρισας το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023.

Την παρουσίαση έκανε ο γνωστός συνθέτης Γεώργιος Ανδρέου.

Η παρουσίαση ήταν άκρως ενδιαφέρουσα, ακούστηκαν πολλές προτάσεις και τέθηκαν οι βάσεις για μία συνεργασία με τους φορείς και τους συλλόγους του πολιτισμού.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων