12/12/2023 12/12/2023 Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στα Μύρα, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Ο Ποιμενάρχης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στις δυσκολίες της ζωής τις οποίες δεν αποφεύγουν οι άνθρωποι του Θεού, απλά τις μετατρέπουν σε ευκαιρίες πνευματικής ανασυγκρότησης. Έτσι και...
12 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:47
Τελευταία ενημέρωση: 12/12/2023 - 17:25

Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μύρων ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Μύρων ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνος στα Μύρα, χοροστάτησε στην Ακολουθία του Όρθρου και τέλεσε την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Ο Ποιμενάρχης στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στις δυσκολίες της ζωής τις οποίες δεν αποφεύγουν οι άνθρωποι του Θεού, απλά τις μετατρέπουν σε ευκαιρίες πνευματικής ανασυγκρότησης. Έτσι και ο Άγιος Σπυρίδων τις πολλές δυσκολίες της ζωής του, τις μετέτρεψε σε ευκαιρίες αγιασμού κι έτσι κι εμείς τις πολλές συμφορές που έπληξαν φέτος τον τόπο μας πρέπει να τις μετατρέψουμε σε αφορμή πνευματικής ωφέλειας και ευλογίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων