14/12/2023 14/12/2023 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, στην Αθήνα, τελέσθηκε, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, επί τη εορτή του Συνδέσμου Συριανών, η Θεία Λειτουργία, στην οποία, με την άδεια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου Β΄ συμμετείχε και ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, ο οποίος μετέφερε την εφέστια Εικόνα του...
14 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:26
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2023 - 13:38

Οι εν Αθήναις και Πειραιεί Σύριοι τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Νικολάου

Διαδώστε:
Οι εν Αθήναις και Πειραιεί Σύριοι τίμησαν τη μνήμη του Αγίου Νικολάου

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Καρύτση, στην Αθήνα, τελέσθηκε, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, επί τη εορτή του Συνδέσμου Συριανών, η Θεία Λειτουργία, στην οποία, με την άδεια του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου Β΄ συμμετείχε και ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, ο οποίος μετέφερε την εφέστια Εικόνα του Αγίου και ομίλησε προς το εκκλησίασμα, μεταφέροντας το χαιρετισμό και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄ προς τους εκκλησιασθέντες πιστούς, μεταξύ των οποίων ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Συριανών κ. Δημ. Βαφίας και μέλη του ΔΣ του Συνδέσμου και πολλοί Συριανοί από την Αθήνα και τον Πειραιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων