15/12/2023 15/12/2023 Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, Εορτή του Αγίου Ελευθερίου και της μητέρας του, Αγίας Ανθίας , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Καταστήματος Κράτησης (Φυλακών) Κομοτηνής. Στον λόγο του αναφέρθηκε στον χαρισματικό βίο και το μαρτύριο του Αγίου Ελευθερίου και της μητέρας του, Αγίας Ανθίας, οι οποίοι με...
15 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:30
Τελευταία ενημέρωση: 15/12/2023 - 13:40

Η εορτή του Αγίου Ελευθερίου στις φυλακές Κομοτηνής (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η εορτή του Αγίου Ελευθερίου στις φυλακές Κομοτηνής (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, Εορτή του Αγίου Ελευθερίου και της μητέρας του, Αγίας Ανθίας , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε στο εορτάζον Ιερό Παρεκκλήσιο του Καταστήματος Κράτησης (Φυλακών) Κομοτηνής.

Στον λόγο του αναφέρθηκε στον χαρισματικό βίο και το μαρτύριο του Αγίου Ελευθερίου και της μητέρας του, Αγίας Ανθίας, οι οποίοι με την παρρησία του βίου τους και το μαρτύριό τους, κατά την ανηλεή περίοδο της ειδωλολατρίας, αναδείχθηκαν ως δοχεία χάριτος και πηγές ιάσεως σε όσους προστρέχουν σε αυτούς με πίστη και ευλάβεια.

Τέλος, ευχήθηκε σε όλους τους τροφίμους και εργαζομένους του Καταστήματος Κράτησης, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, δημιουργικό και Χριστοφόρο το νέο έτος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων