20/12/2023 20/12/2023 Να συνεχίσουν να ευαγγελίζουν με τα παραδοσιακά κάλαντα την Γέννηση του Χριστού προέτρεψε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ όσους των επισκέφθηκαν για να ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι.  Μικροί και μεγάλοι με παραδοσιακές φορεσιές, χορωδίες καθώς και μπάντες είπαν στον Προκαθήμενο της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας τα πρώτα κάλαντα μεταφέροντας την...
20 Δεκεμβρίου, 2023 - 8:59
Τελευταία ενημέρωση: 20/12/2023 - 9:00

Κάλαντα των Χριστουγέννων ακούστηκαν στην Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι

Διαδώστε:
Κάλαντα των Χριστουγέννων ακούστηκαν στην Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι

Να συνεχίσουν να ευαγγελίζουν με τα παραδοσιακά κάλαντα την Γέννηση του Χριστού προέτρεψε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ όσους των επισκέφθηκαν για να ψάλλουν τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στην Πατριαρχική Κατοικία στο Βουκουρέστι. 

Μικροί και μεγάλοι με παραδοσιακές φορεσιές, χορωδίες καθώς και μπάντες είπαν στον Προκαθήμενο της εν Ρουμανία Ορθοδόξου Εκκλησίας τα πρώτα κάλαντα μεταφέροντας την εορταστική ατμόσφαιρα της περιόδου.

Ο Μακαριώτατος κ.κ. Δανιήλ συνεχάρη άπαντες για την εκτέλεση και όμορφη παρουσίαση των καλάντων και τραγουδιών, ενώ ιδιαίτερα επαίνεσε όσους και όσες προσήλθαν με παραδοσιακές φορεσιές χαρακτηρίζοντας τους όσους συνεχιστές της παράδοσης.

Ευχήθηκε σε όλους και όλες ευλογημένα Χριστούγεννα και τους ευλόγησε ώστε να συνεχίσουν να μεταφέρουν μέσα από τα κάλαντα το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Πηγή φωτογραφιών: basilica.ro

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων