21/12/2023 21/12/2023 Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θεατρική παράσταση από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου μετά του Διευθυντού και των Δασκάλων. Τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό τους, με τίτλο “Ο Άγιος Βασίλειος στην φυλακή” και στην συνέχεια τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έψαλλαν κάλαντα....
21 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:58
Τελευταία ενημέρωση: 21/12/2023 - 11:49

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου

Διαδώστε:
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου

Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Πολύκεντρου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρκαλοχωρίου, πραγματοποιήθηκε Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με θεατρική παράσταση από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου μετά του Διευθυντού και των Δασκάλων.

Τα παιδιά παρουσίασαν το θεατρικό τους, με τίτλο “Ο Άγιος Βασίλειος στην φυλακή” και στην συνέχεια τραγούδησαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και έψαλλαν κάλαντα.

Στην εκδήλωση ευχήθηκε για τα Χριστούγεννα ο Σεβ. Ποιμενάρχης κ. Ανδρέας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων