01/01/2024 01/01/2024 Το Πρακτορείο Ορθοδοξία σε συνεργασία με την Pemptousia TV, μετέδωσε την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, σήμερα Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024, επί τη εορτή της Κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της μνήμης του Αγίου Βασιλείου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας...
01 Ιανουαρίου, 2024 - 7:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2024 - 10:41

Όρθρος, Θεία Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου και Δοξολογία για το νέο έτος 2024 – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Διαδώστε:
Όρθρος, Θεία Λειτουργία Μεγάλου Βασιλείου και Δοξολογία για το νέο έτος 2024 – Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία

Το Πρακτορείο Ορθοδοξία σε συνεργασία με την Pemptousia TV, μετέδωσε την ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Παπάγου, σήμερα Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2024, επί τη εορτή της Κατά Σάρκα Περιτομής του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού και της μνήμης του Αγίου Βασιλείου, Αρχιεπισκόπου Καισαρείας της Καππαδοκίας του Ουρανοφάντορος. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέστηκε Δοξολογία για την είσοδο στο νέο έτος. Έψαλλε η Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία υπό τη διεύθυνση του Πρωτοψάλτη Γεώργιου Κωνσταντίνου.

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV στην κατηγορία «Ιερές Ακολουθίες με την Ελληνική Βυζαντινή Χορωδία», την οποία θα βρείτε στις «Εκπομπές».

Η Pemptousia TV μεταδίδει ζωντανά τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία κάθε Κυριακή από τον ίδιο Nαό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων