01/01/2024 01/01/2024 Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Συκεών τελέστηκε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, Αρχιερατικός Εσπερινός, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα. Το Σεβασμιώτατο πλαισίωσε μια πλειάδα κληρικών της Μητρόπολης. Ο Πρωτοσύγκελλος , Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Πατσάνης, στο κήρυγμά του, παρουσίασε τη βιοτή και το πλούσιο έργο του ουρανοβάμονος Αγίου Βασιλείου....
01 Ιανουαρίου, 2024 - 8:40
Τελευταία ενημέρωση: 01/01/2024 - 9:16

Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Βασίλειο Συκεών

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Εσπερινός στον Άγιο Βασίλειο Συκεών

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου Συκεών τελέστηκε την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου 2023, Αρχιερατικός Εσπερινός, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα.

Το Σεβασμιώτατο πλαισίωσε μια πλειάδα κληρικών της Μητρόπολης.

Ο Πρωτοσύγκελλος , Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Διονύσιος Πατσάνης, στο κήρυγμά του, παρουσίασε τη βιοτή και το πλούσιο έργο του ουρανοβάμονος Αγίου Βασιλείου. Στη συνέχεια, ο Πρωτοσύγκελλος, ανακάλεσε τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε υπογραμμίζοντας  την πλούσια φιλανθρωπική δράση και το εκτεταμένο κοινωνικό , εκπαιδευτικό και πολιτιστικό έργο της Μητρόπολης.

Μετά το πέρας της ακολουθίας του Εσπερινού, ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε τη βασιλόπιττα , αφού πρωτίστως ευχήθηκε σε όλους να είναι ευλογημένη και δημιουργική η νέα χρονιά!

Παρόντες στην ακολουθία ήταν ο Δήμαρχος Νεαπόλεως και Συκεών κ. Σ. Δανιηλίδης και ο βουλευτής κ. Κ. Γκιουλέκας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων