02/01/2024 02/01/2024 Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Στην εκπομπή Αγιολογία και ζωή παρακολουθήστε παλαιότερη ομιλία του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος για τον Όσιο Σεραφείμ του Σάρωφ, έναν από τους πιο γνωστούς ασκητές τον οποίο ανέδειξε η Ρωσική εκκλησίας. Στην χώρα μας, ο Όσιος είναι προστάτης των χιονοδρόμων...
02 Ιανουαρίου, 2024 - 11:43
Τελευταία ενημέρωση: 02/01/2024 - 11:30

Ο προστάτης των χιονοδρόμων

Διαδώστε:
Ο προστάτης των χιονοδρόμων

Σήμερα η εκκλησία μας τιμά τη μνήμη του Οσίου Σεραφείμ του Σάρωφ. Στην εκπομπή Αγιολογία και ζωή παρακολουθήστε παλαιότερη ομιλία του Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμονος για τον Όσιο Σεραφείμ του Σάρωφ, έναν από τους πιο γνωστούς ασκητές τον οποίο ανέδειξε η Ρωσική εκκλησίας.

Στην χώρα μας, ο Όσιος είναι προστάτης των χιονοδρόμων και στην γιορτή του πανηγυρίζει ο ομώνυμος Ιερός Ναός στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου του Σελίου.

Πατήστε στην εικόνα για να μεταβείτε στο περιεχόμενο: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων