10/01/2024 10/01/2024 Τελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 10ης Ιανουαρίου 2024 στο παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Β’, καθότι συμπληρώθηκαν 9 έτη από την προς Κύριον εκδημία του. Προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π....
10 Ιανουαρίου, 2024 - 22:00
Τελευταία ενημέρωση: 10/01/2024 - 22:11

Εννέα έτη από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλιώτιδος Κυρίλλου Β’

Διαδώστε:
Εννέα έτη από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλιώτιδος Κυρίλλου Β’

Τελέσθηκε το πρωί της Τετάρτης 10ης Ιανουαρίου 2024 στο παρεκκλήσιο Αγίου Ελευθερίου του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Καρδίτσης, ο Όρθρος, η Θεία Λειτουργία και το Ιερό Μνημόσυνο του μακαριστού Μητροπολίτη πρώην Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κυρού Κυρίλλου Β’, καθότι συμπληρώθηκαν 9 έτη από την προς Κύριον εκδημία του.

Προεξήρχε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Αμφιλόχιος Παπανδρέου, Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, εκπροσωπόντας τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Τιμόθεο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων