11/01/2024 11/01/2024 Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός χοροστάτησε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδοσίου στην κοινότητα Αρχιμανδρίτας την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024. Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος κήρυξε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας οπόταν και αναφέρθηκε στη ζωή και στην δράση του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου αναφέροντας ότι ο Άγιος θεωρείται...
11 Ιανουαρίου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2024 - 20:41

Ο Μητροπολίτης Πάφου για τον Άγιο Θεοδόσιο τον Κοινοβιάρχη

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Πάφου για τον Άγιο Θεοδόσιο τον Κοινοβιάρχη

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός χοροστάτησε της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεοδοσίου στην κοινότητα Αρχιμανδρίτας την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024.

Κατά την διάρκεια της Θείας Λειτουργίας ο Πανιερώτατος κήρυξε τον πανηγυρικό λόγο της ημέρας οπόταν και αναφέρθηκε στη ζωή και στην δράση του Αγίου Θεοδοσίου του Κοινοβιάρχου αναφέροντας ότι ο Άγιος θεωρείται ένας από τους πατέρες της μοναστικης ζωής, καθώς καθιέρωσε τη κοινοβιακη ζωή και μοναστηριακή κοινότητα.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων