12/01/2024 14/01/2024 Ο νέος Πολιτιστικός Σύλλογος «Ναυπλία» πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: «Εκκλησία, Θεσμοί και Ψηφιακή Πραγματικότητα» την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024. H εκδήλωση ήταν μια συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνη, τα προσωπικά δεδομένα και την ψηφιακή διακυβέρνηση. Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου και η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό...
12 Ιανουαρίου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 14/01/2024 - 2:19

Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην εκδήλωση «Εκκλησία, Θεσμοί και Ψηφιακή Πραγματικότητα»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Αργολίδος στην εκδήλωση «Εκκλησία, Θεσμοί και Ψηφιακή Πραγματικότητα»

Ο νέος Πολιτιστικός Σύλλογος «Ναυπλία» πραγματοποίησε εκδήλωση με θέμα: «Εκκλησία, Θεσμοί και Ψηφιακή Πραγματικότητα» την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024.

H εκδήλωση ήταν μια συζήτηση για την τεχνητή νοημοσύνη, τα προσωπικά δεδομένα και την ψηφιακή διακυβέρνηση.

Συνδιοργανωτές ήταν ο Δήμος Ναυπλιέων, ο Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου και η Ιερά Μητρόπολη Αργολίδος.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Βουλευτικό Ναυπλίου Ομιλητές ήταν ο Γεώργιος Ι. Ανδρουτσόπουλος, Αν. Καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ, ο Δικηγόρος Ιωάννης Ε. Καστανάς Μέλος ΣΕΠ Νομικής Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ο Δικηγόρος Γεώργιος Ι. Γαλανόπουλος Yπ . Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου ΕΚΠΑ και η Ελένη Μ. Παλιούρα Υπ. Διδάκτωρ Εκκλησιαστικού Δικαίου ΕΚΠΑ, Δικηγόρος.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος, ο βουλευτής Αργολίδας Γ. Ανδριανός, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων Ευ. Λαμπρόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Γ. Φραγκιουδάκης, Δ. Δικαίος. Κ. Καράπαυλος, Δημοτικοί Συμβουλοι, κα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων