05/07/2019 05/07/2019 «Δεν είναι τυχαίο ότι και η Εκκλησία καταδίκασε εκείνους που για λίγες ψήφους έφτασαν στο σημείο να εμπορεύονται ακόμη και τον Χριστό και την πατρίδα” δήλωσε ο πρόεδρος την Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Θησείο, στην Αθήνα. Λίγα 24ωρα μετά τη δέσμευση που ανέλαβε στο Βόλο ότι δεν πρόκειται να...
05 Ιουλίου, 2019 - 8:00
Τελευταία ενημέρωση: 05/07/2019 - 8:58

Δέσμευση ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος

Διαδώστε:
Δέσμευση ΝΔ για την αναθεώρηση του άρθρου 3 του Συντάγματος

«Δεν είναι τυχαίο ότι και η Εκκλησία καταδίκασε εκείνους που για λίγες ψήφους έφτασαν στο σημείο να εμπορεύονται ακόμη και τον Χριστό και την πατρίδα” δήλωσε ο πρόεδρος την Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης στην κεντρική προεκλογική του ομιλία στο Θησείο, στην Αθήνα.
Λίγα 24ωρα μετά τη δέσμευση που ανέλαβε στο Βόλο ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε αναθεώρηση του άρθρου 3 ου Συντάγματος, που ορίζει τις σχέσεις με την Εκκλησία, δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ θα προχωρήσει άμεσα σε εκ νέου αλλαγές στον πρόσφατα αναθεωρημένο Ποινικό Κώδικα.

Υπενθυμίζεται ότι με τις πρόσφατες αλλαγές καταργήθηκε από τον Ποινικό Κώδικα το άρθρο περί βλασφημίας θρησκειών και περιύβρισης νεκρών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων