19/01/2024 19/01/2024 Στο χρονοδιάγραμμα για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ένα ζήτημα το οποίο έχει ξεσηκώσει την κοινωνία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση του Bloomberg , από το Νταβός της Ελβετίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  «Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών» είπε επίσης ο Πρωθυπουργός λέγοντας ότι «θα συζητηθεί...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 12:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2024 - 12:20

Μητσοτάκης για νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών: Τον Φεβρουάριο θα γίνει νόμος του κράτους

Διαδώστε:
Μητσοτάκης για νομοσχέδιο ομόφυλων ζευγαριών: Τον Φεβρουάριο θα γίνει νόμος του κράτους

Στο χρονοδιάγραμμα για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, ένα ζήτημα το οποίο έχει ξεσηκώσει την κοινωνία, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεόραση του Bloomberg , από το Νταβός της Ελβετίας, ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

«Είμαι σίγουρος ότι θα περάσει το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών» είπε επίσης ο Πρωθυπουργός λέγοντας ότι «θα συζητηθεί στο υπουργικό συμβούλιο την επόμενη εβδομάδα. Θα γίνει νόμος του κράτους τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Αυτά είναι σημαντικά θέματα για πολλούς ανθρώπους, γι’ αυτό και δεν επέβαλα κομματική πειθαρχία. Δεν πρέπει να διχάσει την κοινωνία, γι’ αυτό έχουμε και έναν υγιή διάλογο. Αλλά πρέπει να προστατευθούν τα δικαιώματα των παιδιών που ήδη υπάρχουν. Και νομίζω ότι θα ψηφιστεί από το Κοινοβούλιο».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων