19/01/2024 20/01/2024 Ο Βυζαντινός χορός «Τρόπος» θα ψάλλει ζωντανά στην διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας, στην Ακολουθία του Όρθρου και στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Η Pemptousia TV, σε συνεργασία με το Πρακτορείο Ορθοδοξία (www.ope.gr) , θα μεταδώσει την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων – Μετόχι Παναγίου Τάφου,...
19 Ιανουαρίου, 2024 - 13:03
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2024 - 1:45

Απευθείας μετάδοση από το Μετόχι του Παναγίου Τάφου η Θεία Λειτουργία της Κυριακής με τον Βυζαντινό χορό «Τρόπος»

Διαδώστε:
Απευθείας μετάδοση από το Μετόχι του Παναγίου Τάφου η Θεία Λειτουργία της Κυριακής με τον Βυζαντινό χορό «Τρόπος»

Ο Βυζαντινός χορός «Τρόπος» θα ψάλλει ζωντανά στην διαδικτυακή τηλεόραση της Πεμπτουσίας, στην Ακολουθία του Όρθρου και στη Θεία Λειτουργία της Κυριακής 21 Ιανουαρίου.

Η Pemptousia TV, σε συνεργασία με το Πρακτορείο Ορθοδοξία (www.ope.gr) , θα μεταδώσει την Ακολουθία του Όρθρου και τη Θεία Λειτουργία από τον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων – Μετόχι Παναγίου Τάφου, στην Πλάκα.

Ο Βυζαντινός Χορός ΤΡΟΠΟΣ θα ψάλει  χωρισμένος σε δύο ημιχόρια.

Το δεξιό διευθύνει ο Πρωτοψάλτης και Δάσκαλος της Ψαλτικής Τέχνης Κωνσταντίνος Αγγελίδης και το αριστερό ο Λαμπαδάριος Αθανάσιος Κούγιας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις Ιερές Ακολουθίες και μετά το πέρας αυτών στο on demand περιεχόμενο της Pemptousia TV.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων