20/01/2024 20/01/2024 Νεανικό Συνέδριο με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη: και meta τι;» διοργανώνει τo Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με την έγκριση (Α.Π. 25997/ 13-12-2023) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού. Το Συνέδριο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείων του νομού Αττικής και πρόκειται να πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 9 π.μ. – 1μ.μ. στο Αμφιθέατρο του...
20 Ιανουαρίου, 2024 - 15:02
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2024 - 14:40

Ι.Μ. Μεσογαίας: Νεανικό Συνέδριο με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη: και meta τι;» στις 12 Φεβρουαρίου

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μεσογαίας: Νεανικό Συνέδριο με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη: και meta τι;» στις 12 Φεβρουαρίου

Νεανικό Συνέδριο με θέμα «Τεχνητή νοημοσύνη: και meta τι;» διοργανώνει τo Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, με την έγκριση (Α.Π. 25997/ 13-12-2023) του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Το Συνέδριο απευθύνεται σε μαθητές και μαθήτριες Λυκείων του νομού Αττικής και πρόκειται να πραγματοποιηθεί, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρες 9 π.μ. – 1μ.μ. στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Σαρωνικού στα Καλύβια Αττικής (δείτε τον χάρτη: https://maps.app.goo.gl/QNuQ6mgHjxXXimyt8).

Οι μαθητές που θα συμμετάσχουν θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν με  προσωπικότητες από τον χώρο της Επιστήμης και μάλιστα τους Τομείς Τεχνητής Νοημοσύνης και  Βιοηθικής, όπως είναι οι:

  • κ. Γεώργιος Γιαννακόπουλος, Ερευνητής (ΕΛΕ Β’) Τεχνητής Νοημοσύνης ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος SciFYΑΜΚΕ.
  • κ. Κωνσταντίνος Κορναράκης, Καθηγητής στο τμήμα Θεολογίας του ΕΚΠΑ, Αντιπρόεδρος του Τμήματος Θεολογίας, Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης της Γενικής Γραμματείας Θρησκευμάτων του ΥΠΑΙΘ, τακτικό μέλος της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος.
  • Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος,Dr Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (ΗST), MA Αστροφυσικής (Harvard), MS Μηχανολογίας (ΜΙΤ), Δρ. Βιοηθικής (ΑΠΘ), Πρόεδρος Επιτροπής Βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος.

 

Για το πρόγραμμα καθώς και για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν ΕΔΩ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων