21/01/2024 21/01/2024 Ημερίδα με θέμα «Αγώνες ελευθερίας του Κυπριακού Ελληνισμού. Ιστορική διαδρομή, μνήμες, νόστος και λογοτεχνική παραγωγή», θα διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα, στο Μέγαρο του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός». Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, τον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”, τον Σύλλογο Ελλήνων Φιλολόγων Κύπρου “Στασίνος” και το Εργαστήριο Κυπριακών Μελετών του...
21 Ιανουαρίου, 2024 - 11:45
Τελευταία ενημέρωση: 21/01/2024 - 11:44

Ημερίδα «Αγώνες ελευθερίας του Κυπριακού Ελληνισμού. Ιστορική διαδρομή, μνήμες, νόστος και λογοτεχνική παραγωγή

Διαδώστε:
Ημερίδα «Αγώνες ελευθερίας του Κυπριακού Ελληνισμού. Ιστορική διαδρομή, μνήμες, νόστος και λογοτεχνική παραγωγή

Ημερίδα με θέμα «Αγώνες ελευθερίας του Κυπριακού Ελληνισμού. Ιστορική διαδρομή, μνήμες, νόστος και λογοτεχνική παραγωγή», θα διεξαχθεί στις 26 Ιανουαρίου 2024 στην Αθήνα, στο Μέγαρο του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός».

Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, τον Φιλολογικό Σύλλογο “Παρνασσός”, τον Σύλλογο Ελλήνων Φιλολόγων Κύπρου “Στασίνος” και το Εργαστήριο Κυπριακών Μελετών του Τμήματος Φιλολογίας του ΕΚΠΑ.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων