24/07/2020 24/07/2020 “Η Αγία Σοφία είναι ένα Οικουμενικό μνημείο με τεράστια ιστορία, του οποίου ο χαρακτήρας σήμερα αλλοιώνεται από τον Τούρκο πρόεδρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει μικρόπνοα πολιτικά παιχνίδια”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. “Η Αγία Σοφία είναι ένα Οικουμενικό μνημείο με τεράστια ιστορία, του οποίου ο χαρακτήρας σήμερα αλλοιώνεται...
24 Ιουλίου, 2020 - 18:44
Τελευταία ενημέρωση: 24/07/2020 - 18:51

Αναστασιάδης για Αγία Σοφία: “Μικρόπνοα πολιτικά παιχνίδια Ερντογάν”

Διαδώστε:
Αναστασιάδης για Αγία Σοφία: “Μικρόπνοα πολιτικά παιχνίδια Ερντογάν”

“Η Αγία Σοφία είναι ένα Οικουμενικό μνημείο με τεράστια ιστορία, του οποίου ο χαρακτήρας σήμερα αλλοιώνεται από τον Τούρκο πρόεδρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει μικρόπνοα πολιτικά παιχνίδια”, αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης.

“Η Αγία Σοφία είναι ένα Οικουμενικό μνημείο με τεράστια ιστορία, του οποίου ο χαρακτήρας σήμερα αλλοιώνεται από τον Τούρκο Πρόεδρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει μικρόπνοα πολιτικά παιχνίδια”, γράφει ο Κύπριος Πρόεδρος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων